DE PRAKTIJK IS PER 1 JANUARI 2019 GESLOTEN

Een Klachten en Tuchtrechtprocedure (KAB) maakt deel uit van het NWP-kwaliteitsbeleid. Meer informatie over de NWP vindt u op                   www.nwp-natuurgeneeskunde.nl  
Meer informatie over KAB vindt u op                   www.kab-klachten.n

Voor de duur van de behandeling zijn geen vaste richtlijnen te geven. Ze is van heel veel factoren afhankelijk. Soms is het passende middel snel gevonden, zeker in acute gevallen. In andere situaties kost het meer tijd en hebben mensen meerdere homeopathische middelen na elkaar nodig.U kunt zich voorstellen, als u al enkele jaren aan een chronische ziekte lijdt, dat uw organisme tijd nodig heeft om te herstellen. In de meeste gevallen zijn er toch wel een aantal maanden nodig. shell onthe beachMeestal nemen klachten geleidelijk aan af en komt de gezondheid langzaam weer in balans. Te allen tijden bent u echter degene, die uitmaakt hoe lang en hoe vaak u behandeld wilt worden. U kunt op ieder moment aangeven, wanneer u met de behandeling wilt ophouden.

  • U bent vrij in uw keuze voor een klassieke homeopathische behandeling.
  • U heeft daarom geen verwijzing van uw huisarts nodig.
  • Wel verwijs ik u door wanneer specialistische hulp nodig is.
  • Medicamenten die door een reguliere huisarts of specialist zijn voorgeschreven, kunnen, indien nodig, worden gebruikt naast de homeopathische geneesmiddelen.
  • Medicatie door arts of specialist ingesteld, mag alleen door hem/haar worden afgebouwd.

Contact

 Klassieke
 Homeopathie
 ADA SPA

 Lid NWP

Mauvelaan 19
2264 AJ Leidschendam
Bereikbaarheid
  

Telefonisch spreekuur voor het maken van afspraken en voor vragen of informatie:
Iedere werkdag, behalve woensdag, tussen 9.30 - 10.00 uur en 13.00 – 13.30 uur.
 

T 070-3205184
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Homeopathie

"In toenemende mate wordt er naast de reguliere geneeskunde een beroep gedaan op alternatieve geneeswijzen. Goede resultaten, tevreden patiënten en de mensvriendelijke behandeling hebben hiertoe bijgedragen."