sepia

Bij het uitzoeken van het juiste middel wordt daarom niet alleen naar de lichamelijke klachten gekeken, maar wordt er ook gelet op iemand zijn emoties en denkwijze. Wat maakt iemand mee en hoe reageert hij hierop? Het middel richt zich op de mens, die een klacht heeft en niet op de klacht zelf. Alleen een zorgvuldig en juist uitgekozen middel en gegeven in de juiste potentie bereikt, dat genezing diepgaand en blijvend plaatsvindt.

Ieder lichaam wil gezond zijn. Om dit te kunnen handhaven, hebben we een zelfgenezend vermogen geholpen door een afweersysteem.
Soms kan het lichaam het niet meer op eigen kracht oplossen. Homeopathische middelen ondersteunen hierbij, geven een prikkel aan het zelfgenezend vermogen en helpen het lichaam hiermee weer gezond te worden. In de homeopathie helpt het juiste, zorgvuldig uitgezochte middel het lichaam zichzelf te herstellen.

Contact

 Klassieke
 Homeopathie
 ADA SPA

 Lid NWP

Mauvelaan 19
2264 AJ Leidschendam
Bereikbaarheid
  

Telefonisch spreekuur voor het maken van afspraken en voor vragen of informatie:
Iedere werkdag, behalve woensdag, tussen 9.30 - 10.00 uur en 13.00 – 13.30 uur.
 

T 070-3205184
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Homeopathie

"In toenemende mate wordt er naast de reguliere geneeskunde een beroep gedaan op alternatieve geneeswijzen. Goede resultaten, tevreden patiënten en de mensvriendelijke behandeling hebben hiertoe bijgedragen."